4 juni 2016
14:00

Srbija FF

Referat: Västerhaninge IF - Srbija FF

Stabil seger trots att spelet inte funkade. Västerhaninge var överlägsna, Srbia hade inte riktigt orken att bjuda upp till match, Trots det blev det onödigt nervöst i slutet då Srbija skapade ett gäng hörnor som mycket väl kunde ha inneburit en kvittering.
Första halvlek total dominans från Västerhaninge men felpass eller felbeslut gjorde att det dröjde till 28:e minuten innan Västerhaninge tog ledningen. Adam gjorde sin vana trogen mål efter pass av Vedran. Matchbilden densamma Srbia drog ner på tempot och Västerhaninge följde sakta efter. 2-0 i den 42:a genom Vedran på pass av Ibbe och matchen kändes avgjord.

Andra halvlek som den första, lågt tempo, felpassningar och en lätt frustration började sprida sig. Inte blev det bättre av att Srbia reducerade i den 71:a. Onödigt mycket onödigt inte nog med det. Kennedy blir utvisad efter protest (tror vi) vid ett inkast till Srbia så Västerhainge fick fortsätta matchen med en man mindre. Det var först i sista minuterna på tilläggstid som Srbia skapade lite tryck. Fick till en trippelhörna men Västerhaninge redde ut situationerna. Istället kunde Adam lyfta in 3-1 i den 93:e. I den 94:e åkte även Tufan ut för snack?

Poängen är vi nöjda över men prestationen kan bli betydligt bättre. Ny vecka nya utmaningar. Sluta prata med domarna.